Hier zie je in één oogopslag of alles goed werkt: de verbinding met de database, wat er nog verstuurd moet worden, welke gegevens gedeeld zijn met de andere toestellen en hoeveel ruimte de app inneemt. Dit scherm verandert niets aan je gegevens.